Ga naar de inhoud

Klinkende Munt #321 – Prijsindexatie, Jessica en deponering jaarrekening 2022

Belasting Klinkende Munt

1 december 2023

Klinkende Munt #321 - Prijsindexatie, Jessica en deponering jaarrekening 2022

Met deze keer prijsindexatie, Jessica en deponering jaarrekening 2022.

Prijsindexatie
Het einde van het jaar komt weer in zicht en daarmee ook de jaarlijkse prijsindexatie.
Per 1 januari 2024 zullen wij de afgesproken vergoedingen voor onze dienstverlening en onze uurtarieven indexeren met gemiddeld 6%.

Bij de aanpassing van de uurtarieven wordt tevens rekening gehouden met groei van onze medewerkers. Op de facturen voor onze werkzaamheden zullen, vanaf 1 januari, de nieuwe tarieven vermeld staan.

Jessica
Zoals de meeste van jullie weten, heeft Jessica Kop of Munt verlaten. Ze heeft bijna 20 jaar bij ons gewerkt, is één van de oprichters van Kop of Munt Purmerend en heeft altijd een energieke bijdrage aan onze club geleverd. We gaan deze ‘Kop of Munter’ zeker missen We hebben al afscheid van haar genomen met een gezellige feestje. Jessica, nogmaals bedankt voor alles!

Als er iets is, neem dan gerust contact op met Nicky, Heleen of Mila. Inmiddels hebben we een nieuwe collega aangenomen. Esther zal 1 februari starten. We stellen haar volgend jaar graag aan je voor.

Deponering jaarrekening 2022
De jaarrekening over 2022 van een besloten vennootschap (BV) moet uiterlijk 31 december 2023 bij de Kamer van Koophandel gedeponeerd zijn.

De jaarrekening moet uiterlijk 31 oktober door de directie zijn opgesteld. Na vaststelling door de directie moet de jaarrekening binnen 2 maanden door de Algemene vergadering van aandeelhouders worden vastgesteld en dan binnen 8 dagen worden gedeponeerd. De wet bepaalt dat de directie de jaarrekening ‘onverwijld’ moet deponeren binnen 2 maanden nadat de wettelijke termijn is verstreken. Dat is dus 31 december 2023.

Klik hier voor de online versie van onze nieuwsbrief.