Ga naar de inhoud

Slimme oplossingen

met een verrassend resultaat

Eigenzinnige professionals
Kennis van het vakgebied
Praktische oplossingen
Eigenzinnige professionals
Kennis van het vakgebied
Praktische oplossingen

Administratie

Wij snappen dat jij administratie ziet als een noodzakelijk kwaad. Met onze slimme digitale oplossingen maken we het jou daarom zo makkelijk mogelijk.

Uit ervaring weten wij welke softwarepakketten jou het meeste gemak en innovatie bieden. Daar werken wij mee. Maar dat betekent niet dat we jou iets opleggen. Werkt jouw bedrijf met andere software? Dan passen wij ons met alle plezier aan.

Salarisadministratie

Wij werken met de online software van marktleider NMBRS. Met dit zeer complete HR-pakket nemen we je al het gedoe rond HR en salarissen uit handen. Van contracten tot advies en van salarisstroken tot verzuim- en verlofregistratie, alles gaat via de zeer gebruiksvriendelijke app.

Jaarrekening

Wat ons betreft is het heel simpel: jouw jaarrekening moet voldoen aan alle wet- en regelgeving, maar het opstellen ervan moet jou zo min mogelijk tijd en energie kosten. Jij hebt wel wat leukers te doen.

Wij zorgen ervoor dat jouw jaarrekening perfect klopt. En na jouw goedkeuring dienen wij hem voor je in. Hoef jij daar niet meer over na te denken.

Project administratie

In alle bescheidenheid durven we te zeggen dat wij hier erg goed in zijn. We weten hoe we klanten betrokken en gefocust moeten houden en kennen het belang van elke maand afsluiten, reviewen en bijsturen op basis van de meest actuele cijfers.

We hebben een diepgaande relatie met Rodeo en bouwen zelf ook aan mee aan dat pakket. Maar we helpen je ook graag als je liever werkt met andere software. Daarbij zien we het als onze taak om de projectadministratie optimaal te organiseren binnen jouw organisatie. Uit ervaring weten wij dat er in vrijwel ieder bedrijf veel te winnen is.

Belastingen

Ook wij kunnen het niet leuker maken, maar wel aanzienlijk makkelijker en overzichtelijker. In heldere, begrijpelijke taal maken we moeilijke dingen duidelijk voor je. We verzorgen zowel belastingadvies als je aangifte.

Uiteraard helpen we je om er slim mee om te gaan. Wat overigens iets anders is dan je helpen belasting te vermijden of te ontduiken. Daar houden we niet zo van.

Ondernemingsadvies

Wat wij het liefste doen is een ondernemer als jij helpen je bedrijf te ontwikkelen. Meedenken zit in ons DNA. Bovendien zijn we zelf ondernemers. We weten hoe het werkt en wat er nodig is. Van je startinschrijving bij de KvK tot je groei, fusie of overname, we helpen je met alle facetten van je onderneming.

Onze kracht is dat wij onze klanten van haver tot gort kennen en op basis van hun altijd up-to-date administratie en belastingen optimaal kunnen adviseren.

De eigenzinnige professionals van Kop of Munt gebruiken hun kennis van het vakgebied en de branche om klanten te verrassen met praktische oplossingen.