Sluiten

Wil je klant worden of wil je een offerte? We bellen je graag:

 
Sluiten

Heb je een vraag? Stel hem hier:

 

Reminder aanvragen NOW4

8 maart 2021
delen:

Laatste week aanvraag NOW 4
De mogelijkheid om NOW over het 1e kwartaal 2021 aan te vragen eindigt op zondag 14 maart 2021. Daarna is het dus niet meer mogelijk om NOW 4 aan te vragen. Twijfel je of je in aanmerking komt? Neem dan even contact met ons op om te overleggen.
 
Vaste Lasten Evenementenbranche
Ondernemers in de evenementenbranche die wel TVL over juni-september 2020, maar geen TVL over Q4 2020 of Q1 2021 hebben ontvangen, komen in aanmerking voor een bij bijdrage van 33% van de TVL over juni-september 2020. De aanvraag VLE Q4 2020 sluit op 18 maart 2021, 17:00. Heb je hierover geen mail van het RVO ontvangen maar denk je wel in aanmerking te komen, laat het ons weten!
 
Afrekeningen NOW
Inmiddels zijn de eerste afrekeningen NOW1 binnen. We zien hier kleine afwijkingen in de berekening doordat een andere loonsom is gehanteerd. Als je een afrekening ontvangt, stuur hem dan even door, dan vergelijken we die met de afrekening en kunnen we zonodig bezwaar maken.
De periode van de afrekening van de NOW1 is trouwens verlengd tot 31 oktober 2021. Er zijn nog al wat interpretaties van de regelgeving mogelijk waarover nog nader overlegd gaat worden.
De afrekening voor NOW2 over de periode juni tot en met september 2020 start waarschijnlijk 15 maart aanstaande.
 
Afrekeningen TVL
De Tegemoetkoming  Vaste Lasten wordt uitgevoerd door het RVO. Het RVO heeft afgelopen week verzoeken tot afrekening gestuurd. Hierin moet de definitieve omzet volgens de BTW aangifte over juni tot en met september 2020 worden opgegeven. Als je TVL over die periode hebt ontvangen helpen we je graag met de invulling van de afrekening.

Tot slot, is het niet helemaal duidelijk of wil je overleggen, neem contact op!

Werken bij Kop of Munt?
Klik dan hier voor de test om te zien of je bij ons past!