Sluiten

Wil je klant worden of wil je een offerte? We bellen je graag:

 
Sluiten

Heb je een vraag? Stel hem hier:

 

Update TVL 241120

Zoals in de vorige Klinkende Munt aangegeven is het nu voor bijna alle sectoren mogelijk om de Tegemoetkoming Vaste Lasten aan te vragen. Het loket opent op woensdag 25 november 2020 om 12:00.

artikel lezen

Aanvraagperiode NOW3 start vandaag

Vandaag, maandag 16 november is het mogelijk om NOW3 aan te vragen.
De aanvraagperiode loopt tot en met 13 december 2020.

artikel lezen

Klinkende munt november 2020

Nieuws is in deze periode de volgende dag al weer oud nieuws. We mochten weer normaal doen, maar dat ging niet goed. We zijn nu weer thuis, maar het gaat nog niet goed genoeg, de maatregelen volgen elkaar snel op. Lees onderstaande nieuwsfeitjes even door, het gaat niet alleen over Corona. En hou in je achterhoofd, morgen kan het weer anders zijn!

artikel lezen
Blockchain: we gaan de wereld verbeteren

Blockchain: we gaan de wereld verbeteren

In een ideale wereld is er geen fraude of corruptie en is alles eerlijk verdeeld. Transparantie is hiervoor essentieel. Hoewel we het in Nederland best goed doen als het gaat om het bestrijden van corruptie en sociale ongelijkheid, moeten we niet denken dat we er al zijn.

artikel lezen
Cryptomunten financieren de data-economie

Cryptomunten financieren de data-economie

Welkom in de wereld van de vierde industriële revolutie! Na de stoommachine, de productielijn en de computer, draait de vierde revolutie om de 'digitale transformatie'. De crytocurrency en de blockchain techniek.

artikel lezen
Werken bij Kop of Munt?
Klik dan hier voor de test om te zien of je bij ons past!