Sluiten

Wil je klant worden of wil je een offerte? We bellen je graag:

 
Sluiten

Heb je een vraag? Stel hem hier:

 

online jaarrekening

Het bijzondere van de Kop of Munt jaarrekening is dat je deze online kunt bekijken. Je vindt er je cijfers, toelichtingen maar bijvoorbeeld ook een benchmark. Je wilt natuurlijk wel weten of je het beter doet dan je buurman.

Verder kun je natuurlijk vertrouwen op onze vakkundigheid bij het samenstellen van je jaarrekening. We zijn op de hoogte van de laatste vaktechnische ontwikkelingen. Onze medewerkers worden gestimuleerd om zich continue bij te scholen, maar ook aan interne kennisoverdracht besteden we veel tijd.

Bij Kop of Munt krijg je de beschikking over een vast team van enthousiaste professionals: een accountant, een fiscalist, een administratief medewerker en een relatiebeheerder. Deze laatste is je vaste aanspreekpunt voor al je vragen.

Meer weten? Neem contact met ons op.

de financiële planner

Door financiële planning krijg je grip op je financiële toekomst. Dit zowel vanuit zakelijk als persoonlijk perspectief.

Het doel van financiële planning is het creëren van een logisch verband tussen je huidige situatie en je toekomstige wensen.

Het plan dat we opstellen maakt inzichtelijk wat voor jou de mogelijkheden zijn. Zo kun je prioriteiten stellen en anticiperen op onzekerheden. Met onze kennis kunnen we veel betekenen voor ondernemers, freelancers en mensen die in loondienst werken.

Meer weten? Neem contact met ons op.

mobiel declareren

Je herkent het vast: een portemonnee of bureaula vol met bonnen die je nog moet declareren. Vervelend en erger nog: soms ben je een bon kwijt.

Aan die stress maakt Kop of Munt Declaratie een einde! Download de app. Maak een foto van de bon, vul het scherm in en klaar.

Vergeet de bon niet weg te gooien, want die heb je niet meer nodig. Met onze app kun je trouwens ook kilometers verwerken! Declareren zoals het hoort te zijn.
Lees er meer over op kopofmuntdeclaratie.com

Meer weten? Neem contact met ons op.

kop of munt academie

Kennis is macht. Kennis die we graag met je willen delen. Daarom organiseren we regelmatig workshops waar je wat van opsteekt. Vaak zijn het workshops die je van ons verwacht, maar we organiseren ook workshops met verrassende onderwerpen zoals crypto currencies en blockchain.

Op kopofmuntacademie.com lees je meer over de inhoud, de trainers, de kosten en de data. Neem vooral een kijkje!

Meer weten? Neem contact met ons op.

branche specialist

Bij Kop of Munt houden we van creatieve bedrijven. Het is dan ook onze doelgroep. Door dit specialisme hebben we meer toegevoegde waarde: we begrijpen immers je markt en wat creativiteit betekent voor je bedrijf. Zo kunnen we door benchmarking creatieve bedrijven met elkaar vergelijken.

Je komt te weten of je een te hoge kostenstructuur hebt of dat je omzet per medewerker juist rockt.

Ook koppelen we regelmatig relaties wanneer we denken dat ze elkaar verder kunnen helpen. Zo merk je de toegevoegde waarde van een branchespecialist.

Meer weten? Neem contact met ons op.

informeel en vooruitstrevend

Als je ons kantoor bezoekt merk je het al: we zijn anders dan anderen. Wat informeler, spreken klare taal en we omarmen de digitale wereld.

Digitaal declareren, online jaarrekeningen en papierloos werken zijn onderdeel van ons DNA. Maar we hebben ook een tool ontwikkeld waarmee je de projectadministratie lekker efficiënt kunt organiseren. Technologie waar jij wat aan hebt!

We geloven in predictive data. Wat betekenen de huidige financiële data voor je toekomst: kan je de brutowinstmarge verbeteren door je inkoopproces anders te organiseren? Maar ook: hoe kun je medewerkers productiever inzetten? Met predictive data krijg je grip op de financiële processen en de winstgevendheid van je bedrijf.

Meer weten? Neem contact met ons op.

detachering

Soms heb je wat extra capaciteit nodig op je administratie. Doordat er bijvoorbeeld een grote klus binnenkomt, door ziekte of doordat processen gereorganiseerd moeten worden.

Met de koppen van Kop of Munt kun je dit geruisloos opvangen. Je krijgt een ervaren medewerker die we uiteraard eerst aan je voorstellen.

Meer weten? Neem contact met ons op.

belasting en juridisch advies

Hoewel de overheid zich inspant om het woud van fiscale regels toegankelijker te maken blijft het voor veel ondernemers ingewikkelde kost.

Dat is op zich niet zo gek, maar het is wel jammer als fiscale kansen en voordelen hierdoor blijven liggen.

Daarom kun je als ondernemer beter terugvallen op een specialist die dagelijks met dit bijltje hakt en volledig thuis is in fiscale materie. Ons team van belastingadviseurs is bijzonder ervaren en door interne en externe bijscholing vaktechnisch volledig up-to-date.

Meer weten? Neem contact met ons op.

online salaris

Salarisadministratie is een echt vak. Het loont de moeite om er niet zelf aan te beginnen, maar het over te laten aan specialisten.

Je kunt de salarisadministratie via onze online omgeving grotendeels zelf doen. Maar we kunnen ook de hele salarisadministratie voor je uit handen nemen. Je medewerkers krijgen een eigen online omgeving waardoor de salarisgegevens altijd beschikbaar zijn.

Dit filmpje laat je zien waarmee we werken en welke voordelen dit voor jou heeft.

Meer weten? Neem contact met ons op.

rodeo

Als creatief heb je, zo denken wij, een broertje dood aan je project administratie. Het moet, maar liever niet. Dat weten wij als geen ander. Vandaar dat wij Rodeo hebben bedacht. Het hippe geesteskind van Kop of Munt.

We hebben Rodeo ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende creatieve bureaus. Rodeo spreekt daarom jouw taal.

Rodeo is eenvoudig in gebruik, strak vormgegeven en lekker overzichtelijk. Zodat je altijd precies weet waar je in het proces staat. Bovendien is Rodeo aantrekkelijk geprijsd. Al meer dan 200 creatieve bureaus maken dagelijks gebruik van Rodeo. Zelf ervaren hoe het werkt?

Probeer Rodeo zelf 30 dagen gratis uit via getrodeo.io.

administratie uitbesteden

Voor de ondernemer met een iets kleinere administratie hebben wij het administratiekantoor. Met ons team van ervaren medewerkers ontnemen we je graag alle financiële rompslomp. Het is wel zo prettig om je geen zorgen te hoeven maken over je administratie, aangiftes, de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting.

Ook voor praktische ondernemersvragen kun je bij ons terecht. Je krijgt kundig en actueel advies zonder dat je hiervoor de hoofdprijs betaalt. We werken voor veel freelancers, kleine zelfstandigen en ZZP'ers. Uiteraard maken we vaste prijsafspraken voor onze werkzaamheden. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Meer weten? Neem contact met ons op.

je eigen cfo

Rockit Finance is financieel partner van bedrijven met ambitie. We werken voor organisaties die goed weten waar ze heen willen en hierbij een financieel vertrouwenspersoon nodig hebben. Met een mix van innovatieve, datagedreven controlling en persoonlijk advies op cfo-niveau houden we een permanente focus op de performance van onze klanten.

We werken samen met rockitfinance.io.

Bij Kop of Munt zijn we niet alleen financieel betrokken. Ook zijn we dol op film en video. Dat is terug te zien op ons Vimeo kanaal. 

Werken bij Kop of Munt?
Klik dan hier voor de test om te zien of je bij ons past!