Sluiten

Wil je klant worden of wil je een offerte? We bellen je graag:

 
Sluiten

Heb je een vraag? Stel hem hier:

 

(senior) relatiebeheerder

Wat zeg je tegen je vrienden?

Ik doe iets met cijfers en klanten.

Maar wat doe je echt? 

Je werkt bij Kop of Munt Uithoorn, één van de meest vooruitstrevende administratiekantoren van Nederland. We werken hard, maar de sfeer op ons kantoor is informeel. Zo nemen wij de tijd voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal en houden we van een goede grap. In overleg zijn werktijden flexibel in te delen, zodat je bijvoorbeeld ook geregeld je kinderen naar of van school kunt halen of lekker kunt sporten.

Als relatiebeheerder bij Kop of Munt ben je de vaste financiële sparringpartner van de klant, maar je denkt ook mee over slim boekhouden, optimale fiscale aangiftes, strategie, het zo efficiënt mogelijk maken van de administratie van je klanten en eigenlijk alles waardoor je klant kan groeien.

Je hebt (uiteraard) je eigen klantenportefeuille waar je de administratie zelfstandig verwerkt. Hierbij word je ondersteund door collega (junior) relatiebeheerders, fiscalisten en bedrijfskundigen. 

Hoe je dat aanpakt.

De administratie en BTW aangifte hebben geen geheimen meer voor je. Daarnaast draai je je hand niet om voor het maken van een jaarrekening van een Eenmanszaak of het samenstellen van de jaarrekening van een BV. Verder hoort het maken van een IB, VPB en BTW aangifte tot je standaard uitrusting.

Je denkt continu mee over slimme manieren om de jaarafsluiting en tussentijdse rapportages snel en strak te laten verlopen, bijvoorbeeld door de journaalposten te automatiseren en rapportages super inzichtelijk te maken. Je hebt een grote liefde voor cijfers, en neemt graag een duik in de financiële data om een diepgravend onderzoek te doen.

Je stelt je rapportages zo overzichtelijk en aantrekkelijk mogelijk op, zodat de ontvangende klanten met smart wachten op jouw updates.

Je maakt deel uit van een enthousiast en ambitieus team, onder de eindverantwoordelijkheid van de directeur van het kantoor. Het team is verantwoordelijk voor de administraties, fiscale aangiftes, financiële rapportages en adviezen waar je klanten wat mee kunnen.

Hoe je dag eruit zou kunnen zien.

Het is maandag en je week is begonnen. Je checkt je agenda voor de aankomende week wat betreft afspraken en geplande werkzaamheden. Vervolgens controleer je wat er aan administratie van je klanten is binnengekomen. Dat gaat lekker snel want het proces is grotendeels geautomatiseerd. Je loopt de vraagposten nog even door en stelt een klant nog wat vragen over posten die je niet begrijpt.

Je gaat aan de slag met het opstellen van de jaarrekening van een klant uit jouw portefeuille. Leuk, want je doet er ook de administratie voor. Bij het opstellen van de jaarrekening betrek je graag een collega/junior relatiebeheerder, omdat je het ook gaaf vindt om je kennis over te brengen. 

Bij Kop of Munt Uithoorn werken we ernaartoe dat steeds minder klanten boekjes krijgen, maar toegang tot een online jaarrekening waar ze zelf kunnen rondkijken. 

De werkzaamheden gaan lekker snel. Als de jaarrekening in concept klaar is, maak je een afspraak met een collega relatiebeheerder voor de review. Vervolgens schakel je nog even met de fiscale afdeling voor het opstellen van de IB aangifte, zodat het totale pakket voor je klant kan worden afgerond. Dit geeft je een goed gevoel!

Je gaat regelmatig naar klanten om de administratie op locatie te verwerken. Vond je eerst een beetje eng maar het zijn allemaal erg leuke bedrijven en je hebt daardoor een afwisselende baan. 

De dag is bijna voorbij en je hebt nog een interne workshop over onderhanden werk en een collega fiscalist vertelt wat het verschil is tussen de ruisende en geruisloze inbreng van de eenmanszaak. Aan het eind van de dag rij je fluitend naar huis. 

Wat vragen we van je.

 • Afgeronde HBO opleiding in de richting van Accountancy, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar; 

  Je woont in de omgeving van Utrecht-Amsterdam en beschikt over een gezonde dosis humor;

  Minimaal 3-4 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur bij een accountants- of administratiekantoor) en je vind het ook leuk om kennis over te dragen;

  Gevorderd gebruiker van onder andere Exact Online, Nextens, Caseware en Basecone is een pré;

  Thuis in digitale dossiers en praktisch ingesteld;

  Klantgericht, teamspeler met aandacht voor de mensen achter de cijfers;

  Een analytische blik, oog voor details en een flinke dosis service- en resultaatgerichtheid;

  Het talent om jouw werk goed te plannen, de juiste prioriteiten te stellen en deadlines te halen;

  De functie is fulltime (40 uur per week, 36 of 32 uur is bespreekbaar).

Dit mag je van ons verwachten

 • Salaris

  Een goede pensioenregeling

  Een vaste 13emaand

  Reis- en onkostenvergoeding

  Studiemogelijkheden en regelmatig kantoor breed vaktechnisch overleg 

  Kop of Munt Feesten waar je het na 5 jaar nog over hebt

  Om het nóg aangenamer voor je te maken, hebben we lekkere koffie, een goede lunch op kantoor en een frisje voor in de middag

Interesse? Neem contact met ons op! 

Werken bij Kop of Munt?
Klik dan hier voor de test om te zien of je bij ons past!