Sluiten

Wil je klant worden of wil je een offerte? We bellen je graag:

 
Sluiten

Heb je een vraag? Stel hem hier:

 

Salarisadministrateur (tijdelijk)

In verband met een komend zwangerschapsverlof van 1 van onze medewerkers, zoeken wij voor de periode van 8 oktober 2018 tot en met medio maart 2019 een salarisadministrateur voor 2 dagen/16 uur per week.

Naast dat je als salarisadministrateur het aanspreekpunt bent voor ondernemers betreft personeel gerelateerde zaken, komen bij deze functie onderstaande werkzaamheden aan bod: 

 • Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van salarisadministraties (onder andere wijzigingen uit diverse CAO’s) van onze MKB klanten; 
 • Een nauwkeurige en efficiënte salarisadministratie is voor jou een uitdaging. Je verwerkt niet alleen salarisadministraties, maar je houdt je tevens bezig met het adviseren van onze MKB klanten op het gebied van salarissen, sociale verzekeringen en arbeidsvoorwaarden.
 • Je onderhoudt veelvuldig (telefonisch) contact met klanten, pensioenfondsen, arbodienst, Belastingdienst en overige instanties.
 • Het herkennen van adviesmogelijkheden en klanten adviseren over uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken. 

Bedrijfsprofiel

Kop of Munt Uithoorn is een franchisedeelnemer van Kop of Munt uit Amsterdam. Wij focussen ons op brede administratieve en fiscale dienstverlening. Voor klanten uit de regio groot Amsterdam zetten wij ons in naar beste kunnen. We kijken hierbij verder dan alleen de cijfers. De mensen waarmee en waarvoor we werken staan centraal, daarnaast is er een gezonde focus op het behalen van resultaat.

We werken hard, maar de sfeer op ons kantoor is informeel. Zo nemen wij de tijd voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal en houden we van een goede grap. In overleg zijn werktijden flexibel in te delen, zodat je bijvoorbeeld ook geregeld je kinderen naar of van school kunt halen of lekker kunt sporten.

Functie eisen

Als Salarisadministrateur herken jij je in het volgende: 

 • Je bent in bezit van een afgeronde relevante MBO+/HBO opleiding. Bij voorkeur aangevuld met vakgerichte opleidingen, zoals een afgeronde PDL opleiding;
 • Ervaring met NMBRS en Exact Online is een pré;
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Utrecht-Amsterdam en beschikt over een gezonde dosis humor;
 • Je hebt ruime ervaring (minimaal 3 jaar) als salarisadministrateur bij een accountants- of administratiekantoor; 
 • Je bent proactief en communicatief vaardig; 
 • Actuele kennis van HR-gerelateerde wetgeving;​​​​​​
 • Een analytische blik, oog voor details en een flinke dosis service- en resultaatgerichtheid;
 • Het talent om jouw werk goed te plannen, de juiste prioriteiten te stellen en deadlines te halen. 
 • Het talent om jouw werk goed te plannen, de juiste prioriteiten te stellen en deadlines te halen. 

Aanbod

Het betreft een tijdelijke aanstelling, waarbij het wellicht mogelijk is om binnen de Kop of Munt organisatie door te groeien. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Goede aanvullende voorwaarden zoals 13emaand, pensioen (50/50), onkostenvergoeding, reiskostenvergoeding en studiemogelijkheden. Om het nóg aangenamer voor je te maken, hebben we lekkere koffie, een goede lunch op kantoor en een frisje voor in de middag.

Interesse? Neem contact met ons op.

Werken bij Kop of Munt?
Klik dan hier voor de test om te zien of je bij ons past!