Sluiten

Wil je klant worden of wil je een offerte? We bellen je graag:

 
Sluiten

Heb je een vraag? Stel hem hier:

 

Relatiebeheerder Purmerend

Wat zeg je tegen je vrienden?

Ik doe iets met cijfers

Maar wat doe je echt?

Je werkt bij Kop of Munt, één van de meest vooruitstrevende accountantskantoren van Nederland. Als relatiebeheerder bij Kop of Munt ben je de vaste financiële sparringpartner van de klant. Maar je denkt ook mee over strategie, marketing en eigenlijk alles waardoor je klant kan groeien.

Je hebt (uiteraard) je eigen klantenportefeuille (ongeveer 20 klanten) die je zelfstandig adviseert. Hierbij word je ondersteund door assistent relatiebeheerders,  accountants, fiscalisten en bedrijfskundigen.

Hoe je dat aanpakt.

Je denkt continu mee over slimme manieren om de jaarafsluiting en tussentijdse rapportages snel en strak te laten verlopen, bijvoorbeeld door de journaalposten te automatiseren en rapportages super inzichtelijk te maken.

Je hebt een grote liefde voor cijfers, en neemt graag een duik in de financiële data om een diepgravend onderzoek te doen.

Je stelt je rapportages zo overzichtelijk en aantrekkelijk op, dat de ontvangende klanten met smart wachten op jouw updates.

Je werkt samen in een team.

Je maakt deel uit van een enthousiast en ambitieus team, onder de eindverantwoordelijkheid van een teamleider. Het team is verantwoordelijk voor de financiële rapportages, accounting en adviezen waar je klanten wat mee kunnen.

Hoe je dag eruit zou kunnen zien.

Laten we zeggen dat het maandag is. We hebben regelmatig kantooroverleg om wetenswaardigheden van de afgelopen week uit te wisselen. De fiscalist update je over de laatste fiscale ontwikkelingen. Ook bespreken we ontwikkelingen bij Kop of Munt. Je gaat aan de slag met een maandrapportage van een klant. Het gaat daar niet zo goed en de klant verwacht dat je de rolling estimate update en de afgelopen maand rapporteert.

Na uitgebreide analyse mail je de rapportage en maak je een afspraak om de cijfers te bespreken. Je hebt goed nieuws: de brutomarge is verbeterd en de arbeidsquote neemt nog steeds af door een slim afvloeiingsprogramma. Vandaag staat een acquisitiegesprek op het programma. Je maakt kennis met een reclamebureau met 20 medewerkers. Je stelt veel vragen zodat je weet wat de klant precies zoekt. Vervolgens presenteer je diensten van Kop of Munt en geef je aan de hand van praktische voorbeelden wat onze toegevoegde waarde is. Het gesprek verloopt prettig en je hebt het gevoel dat het klikt. Je werkt s ’middags meteen de offerte uit en je vraagt nog wat hulp van een collega. Je belt de prospect om een afspraak te maken en de offerte te bespreken.

De assistent relatiebeheerder, die een jaarrekening dossier van jouw klant voorbereidt, heeft wat vragen over een materialiteitsberekening. Je helpt hem verder en maakt een afspraak voor review van het dossier. De dag is bijna voorbij en je hebt nog een interne workshop over nieuwe pensioenregels. Een collega fiscalist presenteert een duidelijk verhaal en je bedenkt voor welke klanten het onderwerp relevant is. Het is misschien een goed idee om ook voor de klanten een presentatie te organiseren via de Kop of Munt Academie. Je fietst eind van de middag naar huis en besluit nog even om met wat collega’s een borrel te drinken.

Wat vragen van je.

 • Affiniteit met de creatieve branche,
 • HEAO AA/BE, SPD
 • Minimaal 5 jaar werkervaring (mooi zou zijn als je al relatiebeheer ervaring hebt ),
 • Een topper in schriftelijke en verbale communicatie in Nederlands en Engels,
 • Leidinggevende capaciteiten (je collega’s helpen om te groeien in hun functie)
 • Affiniteit met software oplossingen die je klanten verder helpen
 • En we houden hier van een goede grap.

Dit mag je van ons verwachten.

 • salaris ?
 • een goed pensioen
 • 20% van de winst delen we met z’n allen
 • een hele goede lunch en regelmatig wordt door collega’s gekookt
 • Kop of Munt Feesten waar je het na 5 jaar nog over hebt
 • een hele mooie werkplek in het centrum van Amsterdam inclusief flipperkast
 • wij betalen je opleiding
 • regelmatig kantoor breed vaktechnisch overleg
 • je werkt in een divers en open-minded team 
 • en als je een topper bent (of bent geworden) mag je onder het label Kop of Munt je eigen franchisevestiging beginnen

Interesse? Neem contact met ons op! 

 
Werken bij Kop of Munt?
Klik dan hier voor de test om te zien of je bij ons past!