Sluiten

Wil je klant worden of wil je een offerte? We bellen je graag:

 
Sluiten

Heb je een vraag? Stel hem hier:

 

Relatiebeheerder/ financiële duizendpoot

Kop of Munt de financiële dienstverlener met een sterke identiteit waar innovatie, goede ideeën, inspiratie en het werk zelf de drijfveren zijn. Kwaliteit en klantgerichtheid zitten in ons DNA. Verder houden we van een informele en open werkwijze: Persoonlijk contact en prettige, directe communicatie voert de boventoon. Tot de klanten behoren het MKB en organisaties in met name de creatieve sector.

Wat wordt van jou verwacht?
Als Relatiebeheerder houd je je met name bezig met het zelfstandig adviseren van cliënten op financieel gebied. Daarnaast houd je je bezig met het voeren/controleren van administraties, het opstellen van jaarrekeningen, het doen van fiscale aangiften (VPB, IB, OB en LB) en het voeren van salarisadministraties. Daarbij krijg je de verantwoordelijkheid om zelfstandig contact te onderhouden met de cliënten en ben je bezig met het opbouwen en uitbreiden van je eigen klantenportefeuille. Je vindt het leuk om veelzijdig bezig te zijn en je breed te ontwikkelen. 


Je houdt ervan om systematisch te werken, deadlines te halen en actief op zoek te gaan naar mogelijkheden voor onze cliënten. Je benut daarbij de mogelijkheid om cliënten zelfstandig of in teamverband te adviseren. Flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden. 


Qua persoonlijkheid herken je jezelf in het volgende profiel: Je bent ondernemend,  initiatiefrijk, enthousiast, klant- en kwaliteitsgericht, communicatief, zelfstandig en hebt een positieve werkhouding. Je bent woonachtig in de omgeving van Purmerend.

Wat verder wordt gevraagd …
Een afgeronde relevante HBO of WO opleiding. Relevante werkervaring bij voorkeur op een accountants- of administratiekantoor. Een kwaliteits- en klantgerichte houding: gedreven om klanten optimaal te adviseren en het vermogen om mee te denken met de klant.
Een teamspeler die ook uitstekend in staat is om zelfstandig te kunnen werken.
Snel zelf grote verantwoordelijkheid kunnen nemen en dragen.

Wat krijg je terug?
Natuurlijk je salaris en een gezellige werkplek in het centrum van Purmerend. Daarnaast volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en diverse interessante opleidingsmogelijkheden om door te studeren.
 
Kortom een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een snelgroeiende, ondernemende en klantgerichte organisatie met een sterke identiteit, prettige collega’s en doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV t.a.v. Jessica Eijk naar purmerend@kopofmunt.com

 

Werken bij Kop of Munt?
Klik dan hier voor de test om te zien of je bij ons past!