Sluiten

Wil je klant worden of wil je een offerte? We bellen je graag:

 
Sluiten

Heb je een vraag? Stel hem hier:

 

Relatiebeheerder / assistent accountant

Wat zeg je tegen je vrienden?

Ik doe iets met cijfers.

Maar wat doe je echt?

Je werkt bij Kop of Munt Administratiekantoor, één van de meest vooruitstrevende administratiekantoren van Nederland.

Als relatiebeheerder bij Kop of Munt ben je de vaste financiële sparringpartner van de klant, maar je denkt ook mee over slim boekhouden, optimale fiscale aangiftes, strategie, marketing en eigenlijk alles waardoor je klant kan groeien.
Je hebt (uiteraard) je eigen klantenportefeuille die je zelfstandig adviseert. Hierbij word je ondersteund door collega relatiebeheerders, accountants, fiscalisten en bedrijfskundigen. 

Hoe jij dat aanpakt.

De administratie en BTW aangifte hebben geen geheimen meer voor je.
Je draait je je hand niet om voor het maken van een jaarrekening van een Eenmanszaak of het samenstellen van de jaarrekening van een BV. Daarnaast hoort het maken van een IB en VPB aangifte tot je standaard uitrusting.

Je denkt continu mee over slimme manieren om de jaarafsluiting en tussentijdse rapportages snel en strak te laten verlopen, bijvoorbeeld door de journaalposten te automatiseren en rapportages super inzichtelijk te maken. Je hebt een grote liefde voor cijfers, en neemt graag een duik in de financiële data om een diepgravend onderzoek te doen.

Je stelt je rapportages zo overzichtelijk en aantrekkelijk op, dat de ontvangende klanten met smart wachten op jouw updates.
Je maakt deel uit van een enthousiast en ambitieus team, onder de eindverantwoordelijkheid van de directeur van het kantoor. Het team
is verantwoordelijk voor de administraties, fiscale aangiftes, financiële rapportages en adviezen waar je klanten wat mee kunnen.

Wat krijg je daarvoor terug? 

Naast je salaris, een goed pensioen, 20% van de winst delen we met zn allen, een heel goede lunch, Kop of Munt feesten waar je het na 5 jaar nog over hebt, een hele mooie werkplek in het centrum van Amsterdam en uiteraard betalen wij je opleiding. 

Wat vragen we nog meer?

  • Affiniteit met de creatieve branche,
  • HEAO AA/BE, SPD,
  • Minimaal 3 jaar werkervaring (liefst als relatiebeheerder)
  • Leidinggevende capaciteiten (je collegas helpen om te groeien in hun functie)
  • Affiniteit met software oplossingen die je klanten verder helpen
  • Je kunt alles in het Nederlands en in het Engels, in duidelijke taal, uitleggen aan je klanten. 

Interesse?

Neem contact op met Marco Albers of via 023-3028791 

Werken bij Kop of Munt?
Klik dan hier voor de test om te zien of je bij ons past!