Sluiten

Wil je klant worden of wil je een offerte? We bellen je graag:

 
Sluiten

Heb je een vraag? Stel hem hier:

 

Belastingadviseur

Voor Kop of Munt Amsterdam zijn wij op zoek naar een fiscalist/belastingadviseur 

Wat wordt van jou verwacht?
Als Belastingadviseur houd je je met name bezig met het adviseren van cliënten op fiscaal gebied en het ondersteunen van je collega-accountants. Je bent verantwoordelijkheid om zelfstandig contact te onderhouden met de cliënten en de belastingdienst. Je vindt het verder leuk om veelzijdig bezig te zijn en je breed te ontwikkelen.

Je houdt ervan om systematisch te werken, deadlines te halen en actief op zoek te gaan naar mogelijkheden voor onze cliënten. Ook lever je een inhoudelijke bedrage aan het vaktechnisch overleg dat wekelijks plaatsvindt. Verder ondersteun en begeleid je de aangiftemedewerkers op fiscaal gebied. Flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden.

Qua persoonlijkheid herken je jezelf in het volgende profiel: Je bent initiatiefrijk, enthousiast, communicatief, representatief en je hebt een positieve werkhouding. Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Wat verder wordt gevraagd?
Een afgeronde opleiding fiscaal recht. Werkervaring in een omvangrijke, op het MKB gerichte praktijk als Belastingadviseur en affiniteit met de creatieve industrie. Je beschikt over een kwaliteits- en klantgerichte houding: gedreven om cliënten optimaal te adviseren en een uitstekende gesprekspartner van onze cliënten. Je houdt ervan zelf verantwoordelijkheid te nemen en te dragen. 

Wat krijg je terug?
Je krijgt een fantastische werkplek midden in het centrum van Amsterdam. Werken bij Kop of Munt is werken bij het leukste accountantskantoor van Nederland. Daarnaast volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen waarbij je veel vrijheid krijgt.
 
Kortom een prachtige mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een snelgroeiende, ondernemende en klantgerichte organisatie met een sterke identiteit, fijne collega’s, doorgroeimogelijkheden en een motiverend arbeidsvoorwaardenpakket.

Zie jij je zelf dit wel doen, neem dan contact met Kees Leijs of Sharon van der Veen of 020-528 73 730  

Werken bij Kop of Munt?
Klik dan hier voor de test om te zien of je bij ons past!