Sluiten

Wil je klant worden of wil je een offerte? We bellen je graag:

 
Sluiten

Heb je een vraag? Stel hem hier:

 

Assistent relatiebeheerder

Wat zeg je tegen je vrienden?

Iets met cijfers, software en klanten

Maar wat doe je echt? 

Je werkt bij een van de vestigingen van Kop of Munt, het leukste en één van de meest vooruitstrevende accountantskantoren van Nederland.

Als assistent relatiebeheerder bij Kop of Munt ben je de vaste financiële partner van de klant, maar je denkt ook mee over slim boekhouden, hoe kan ik zo efficiënt mogelijk de administratie verzorgen van mijn klanten. 

Je hebt (uiteraard) je eigen klantenportefeuille waar je de administratie zelfstandig verwerkt. Hierbij word je ondersteund door relatiebeheerders, accountants, fiscalisten en bedrijfskundigen. 

Hoe je dat aanpakt.

Je denkt mee met de klant om het administratieve proces zo efficiënt mogelijk te maken, door bijvoorbeeld journaalposten te automatiseren, waardoor de klant een beter en up to date inzicht heeft in de cijfers. 

Na het verwerken van de administratie maak je de aangifte en verstuur je deze naar de klant en naar de belastingdienst.  Je bent het eerste aanspreekpunt voor de vragen over de administratie. Je bent verantwoordelijk voor de administratie, zorgen dat alle documenten tijdig geleverd worden zodat de aangifte ook tijdig de deur uit kan. Je ondersteunt en ontzorgt ook de relatiebeheerders, door hen te helpen met de voorbereidende werkzaamheden voor het samenstellen van de jaarrekening. 

Je werkt samen in een team.

Je maakt deel uit van een enthousiast en ambitieus team, onder de eindverantwoordelijkheid van een teamleider. Het team is verantwoordelijk voor de financiële rapportages, accounting en adviezen waar je klanten wat mee kunnen.

Hoe je dag eruit zou kunnen zien.

Het is maandag en je week is begonnen. Je checkt van je klanten wat er aan administratie is binnengekomen. Dat gaat lekker snel want het hele proces is geautomatiseerd. Je loopt de vraagposten nog even door en stelt een klant nog wat vragen over posten die je niet begrijpt.

De relatiebeheerder vraagt of je wilt beginnen aan de jaarrekening van een mediabedrijf. Leuk want je doet er ook de administratie voor. De relatiebeheerder neemt het werkprogramma en de bijzonderheden met je door en je gaat aan de slag. Bij Kop of Munt krijgen klanten geen boekjes meer, maar toegang tot een online jaarrekening waar ze zelf kunnen rondkijken. De werkzaamheden gaan lekker snel. Nog een even een btw-rondrekening en alles doornemen met de relatiebeheerder.

Je gaat regelmatig naar klanten om de administratie op locatie te verwerken. Vond je eerst een beetje eng maar het zijn allemaal erg leuke bedrijven en je hebt daardoor een afwisselende baan. 

De dag is bijna voorbij en je hebt nog een interne workshop over onderhanden werk en een collega fiscalist vertelt wat het verschil is tussen de ruisende en geruisloze inbreng van de eenmanszaak. Je fietst eind van de middag naar huis en besluit om met wat collega’s een borrel te drinken.

Dit mag je van ons verwachten.

 • Salaris ?
 • Een goed pensioen
 • 20% van de winst delen we met z’n allen
 • Een hele goede lunch en regelmatig wordt door collega’s gekookt
 • Kop of Munt Feesten waar je het na 5 jaar nog over hebt
 • Een hele mooie werkplek in het centrum van Amsterdam inclusief flipperkast
 • Wij betalen je opleiding
 • Regelmatig kantoor breed vaktechnisch overleg
 • Je werkt in een divers en open-minded team 
 • En als je een topper bent (of bent geworden) mag je onder het label Kop of Munt je eigen franchisevestiging beginnen

Wat vragen we nog meer?

 • Affiniteit met de creatieve branche,
 • Mbo-niveau 4, maar een hbo-opleiding mag ook (HEAO BE bijvoorbeeld)
 • Minimaal 3 jaar werkervaring. Het hoeft niet, maar het liefst bij een accountantskantoor
 • Affiniteit met software-oplossingen die je klanten verder helpen
 • Je kunt alles in het Nederlands en in het Engels, in duidelijke taal, uitleggen aan je klanten. 

Interesse?

Zie jij je zelf dit wel doen, neem dan contact met Kees Leijs of Sharon van der Veen of 020-528 73 730  

Werken bij Kop of Munt?
Klik dan hier voor de test om te zien of je bij ons past!