Sluiten

Wil je klant worden of wil je een offerte? We bellen je graag:

 
Sluiten

Heb je een vraag? Stel hem hier:

 

Aangiftemedewerker

Wat wordt van jou verwacht?

Als aangiftemedewerker houd je je met name bezig met het zelfstandig opstellen, controleren en verwerken van aangiftes (IB en VPB) en het ondersteunen van je collega (junior) relatiebeheerders. Je bent verantwoordelijkheid om zelfstandig contact te onderhouden met de cliënten en de belastingdienst. Je vindt het verder leuk om veelzijdig bezig te zijn en je breed te ontwikkelen.

Je houdt ervan om systematisch te werken, deadlines te halen en actief op zoek te gaan naar mogelijkheden voor onze cliënten. Ook lever je een inhoudelijke bedrage aan het vaktechnisch overleg dat regelmatig plaatsvindt. 

Qua persoonlijkheid herken je jezelf in het volgende profiel: Je bent initiatiefrijk, enthousiast, communicatief, representatief en je hebt een positieve werkhouding. Je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht-Amsterdam en beschikt over een rijbewijs.

Wat verder wordt gevraagd?

Je bent in bezit van een afgeronde MBO+/HBO opleiding op fiscaal gebied, bij voorkeur aangevuld met vakgerichte/fiscale opleidingen. Verder heb je werkervaring met Elsevier Nextens in een omvangrijke, op het MKB gerichte praktijk en affiniteit met diverse branches in het MKB. Je beschikt over een kwaliteits- en klantgerichte houding: gedreven om cliënten optimaal te adviseren en een uitstekende gesprekspartner van onze cliënten. Je houdt ervan zelf verantwoordelijkheid te nemen en te dragen. Tot slot beschik je over een rijbewijs en eigen auto.

 De functie is voor 20-24 uur in de week, bij voorkeur maandag, woensdag en vrijdag. 

Wat krijg je terug?

Je werkt bij Kop of Munt Uithoorn, één van de meest vooruitstrevende administratiekantoren van Nederland. We werken hard, maar de sfeer op ons kantoor is informeel. Zo nemen wij de tijd voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal en houden we van een goede grap. In overleg zijn werktijden flexibel in te delen, zodat je bijvoorbeeld ook geregeld je kinderen naar of van school kunt halen of lekker kunt sporten.


Verder bieden wij:

  • Salaris
  • Een goede pensioenregeling
  • Een vaste 13e maand
  • Reis- en onkostenvergoeding
  • Studiemogelijkheden en regelmatig kantoor breed vaktechnisch overleg 
  • Kop of Munt Feesten waar je het na 5 jaar nog over hebt
  • Om het nóg aangenamer voor je te maken, hebben we lekkere koffie, een goede lunch op kantoor en een frisje voor in de middag

Interesse, neem contact met ons op.

Werken bij Kop of Munt?
Klik dan hier voor de test om te zien of je bij ons past!