Sluiten

Wil je klant worden of wil je een offerte? We bellen je graag:

 
Sluiten

Heb je een vraag? Stel hem hier:

 
Secretaresse / office manager / PA

Secretaresse / office manager / PA

Hoofddorp/Amsterdam, 32-40 uur

Je werkt bij Kop of Munt Administratiekantoor, één van de meest vooruitstrevende administratiekantoren van Nederland. Als Secretaresse / office manager / pa bij Kop of Munt ben je de sparringpartner van de directeur van het kantoor, maar je ondersteunt ook de rest van het team. 

(senior) salarisadministrateur (vast)

(senior) salarisadministrateur (vast)

Uithoorn, 24 uur

Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van salarisadministraties (onder andere wijzigingen uit diverse CAO's) van onze MKB klanten.

Salarisadministrateur (tijdelijk)

Salarisadministrateur (tijdelijk)

Uithoorn, 16 uur (tijdelijk)

In verband met een komend zwangerschapsverlof van 1 van onze medewerkers, zoeken wij voor de periode van 8 oktober 2018 tot en met medio maart 2019 een salarisadministrateur voor 2 dagen/16 uur per week.

Belastingadviseur

Belastingadviseur

Amsterdam, fulltime, m/v

Als Belastingadviseur houd je je met name bezig met het adviseren van cliënten op fiscaal gebied en het ondersteunen van je collega-accountants. Je bent verantwoordelijkheid om zelfstandig contact te onderhouden met de cliënten en de belastingdienst.

Assistent relatiebeheerder

Assistent relatiebeheerder

Amsterdam, 32-40 uur, m/v

Als assistent relatiebeheerder bij Kop of Munt ben je de vaste financiële partner van de klant, maar je denkt ook mee over slim boekhouden, hoe kan ik zo efficiënt mogelijk de administratie verzorgen van mijn klanten. 

(senior) relatiebeheerder

(senior) relatiebeheerder

Uithoorn, fulltime, m/v

Je bent als (senior) relatiebeheerder (eind)verantwoordelijk voor een deel van de klantenportefeuille. Naast contactpersoon ben je ook een vertrouwd gezicht op tal van zaken die betrekking hebben op de financiële administratie en de ontwikkeling van de MKB klant.

Relatiebeheerder / assistent accountant

Relatiebeheerder / assistent accountant

Amsterdam, 32/40 uur, m/v

Als relatiebeheerder bij Kop of Munt Administratiekantoor ben je de vaste financiële sparringpartner van de klant. Maar je denkt ook mee over strategie, marketing en eigenlijk alles waardoor je klant kan groeien.

Relatiebeheerder

Relatiebeheerder

Amsterdam, 32-40 uur, m/v

Als relatiebeheerder bij Kop of Munt ben je de vaste financiële sparringpartner van de klant. Maar je denkt ook mee over strategie, marketing en eigenlijk alles waardoor je klant kan groeien.

we houden je graag op de hoogte:
Werken bij kop of Munt?
Klik dan hier voor de test om te zien of je bij ons past!